Salarisadministratie

Uw salarisadministratie in goede handen

Uw salarisadministratie in goede handen

InterimWorX is toonaangevend en één van de marktleiders in de bemiddeling van interim salarisadministrateurs. Wij begrijpen dat uw salarisadministratie altijd door moet draaien. Ook in het geval van verzuim of projecten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op interim basis te beschikken over goede payroll-specialisten. Of u nu behoefte heeft aan een junior medewerker PSA, of aan een ervaren Manager Salarisadministratie: met ons omvangrijke netwerk van interim payroll-specialisten én ons stabiele team van eigen salarisadministrateurs bieden wij u altijd een oplossing op maat. Wij vinden altijd dé interim professional voor uw salarisadministratie. Binnen een dag wanneer u dit wenst.

Junior tot leidinggevend niveau

InterimWorX biedt u interim payroll-specialisten van junior- tot managementniveau. Zij zijn op tijdelijke basis inzetbaar als Medewerker PSA, Salarisadministrateur, Salarisadviseur, Implementatieconsultant of Payroll Manager. Hun expertise op het gebied van salarisadministratie biedt uitkomst ter vervanging van een vaste salarisadministrateur of bij projecten, zoals migraties, de inrichting van een SSC, insourcing, outsourcing of de werkkostenregeling. Onze interimmers zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis en hun ervaring in de branche, maar ook op hun communicatieve vaardigheden en aanpassingsvermogen. Dankzij deze combinatie zijn zij snel binnen uw organisatie ingewerkt. Op onze website vindt u een volledig overzicht van onze salarisspecialismen.

Expertise van alle salarissoftware

Met welke salarissoftware werkt u? InterimWorX heeft kennis van alle salarispakketten in huis. Onze interim salarisadministrateurs hebben recente ervaring met de meest voorkomende software op het gebied van salarisadministratie. Ze zijn bekend met software van o.a. Raet, ADP en Centric, zoals Beaufort Gemal, Youforce, Perman, Pion, Workforce, Persmaster, Paymaster en PIMS@all, alsmede met SAP, AFAS, UNIT4, Peoplesoft, DBS, Exact en NMBRS. Zowel op implementatieniveau als in de reguliere salarisadministratie. Zo bieden wij u altijd de expertise die u nodig heeft.

Up-to-date kennis van uw branche en cao

InterimWorX levert u een interim salarisadministrateur met kennis van salarisadministraties binnen uw branche en cao. Onze payroll-specialisten zijn werkzaam binnen zeer uiteenlopende sectoren in zowel de profit- als in de non-profit branche. Onze interim salarisadministrateurs beschikken dan ook over actuele kennis van een diversiteit aan cao’s. Zij hebben recente ervaring binnen o.a. de volgende sectoren:

 • Bouw
 • Financiële dienstverlening
 • Industrie & Techniek 
 • Logistiek & Scheepvaart
 • Onderwijs
 • Overheid
 • Retail
 • Telecom & Energie 
 • Toerisme
 • Zakelijke dienstverlening 
 • Zorg en ziekenhuizen

Ook daarom kiest u voor een interim salarisadministrateur van InterimWorX

Permanente payroll-educatie
Onze payroll-specialisten zijn ingeschreven bij hét instituut voor permanente educatie en erkenning op het gebied van salarisadministratie: NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting). Dankzij deze permanente scholing beschikken zij altijd over de meest recente vakkennis.

Persoonlijke aandacht voor uw specifieke wensen
InterimWorX hecht waarde aan dienstverlening op maat. Iedere organisatie, iedere afdeling salarisadministratie en iedere salarisadministrateur is immers uniek. Graag leren wij de bijzonderheden van uw organisatie en van uw personele wensen kennen, zodat wij u de kandidaat leveren die volledig past binnen het door u gewenste profiel. Qua kennis, ervaring én persoonlijkheid.

Krachtig netwerk interim payroll-specialisten
InterimWorX is één van de marktleiders in de bemiddeling van interim salarisadministrateurs binnen Nederland. Ons netwerk is groot en sterk. InterimWorX neemt jaarlijks deel aan de meest toonaangevende salariscongressen en beurzen in Nederland. Hier ontmoeten wij honderden payroll-specialisten. Dankzij dit netwerk hebben wij voor u altijd de best passende payroll-professional beschikbaar.

Wij beheersen uw risico’s
InterimWorX beheerst voor u de ketenaansprakelijkheid. Bovendien is InterimWorX NEN gecertificeerd en voldoet aan de WAADI-check.

Bent u op zoek naar een salarisadministrateur voor een vaste vacature binnen uw organisatie, kies dan voor onze werving en selectie. InterimWorX werft de best passende collega voor uw salarisadministratie. Lees meer over werving en selectie van salarisadministrateurs en overtuig uzelf van onze meerwaarde in uw wervingprocedure.

InterimWorX

 • is NEN 4400-1 gecertificeerd
 • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
 • voldoet aan de Waadi-check
 • collectieve inschrijving bij het Nirpa (Nederlands Instituut voor de Register Payroll Accounting)