Salarisadministratie

Beschikbare salarisadministrateurs

Zoekt u een ervaren, goed opgeleide salarisadministrateur? Hieronder vindt u een kleine selectie van onze beschikbare payroll-specialisten. Wanneer u graag direct meer informatie wilt over één van de kandidaten in het huidige aanbod, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over deze kandidaat.

Een salarisadministrateur op maat

Mogelijk vindt u binnen onderstaand aanbod niet de kandidaat die precies past binnen het door u gewenste profiel. Iedere organisatie en salarisadministratie is immers uniek. Graag bespreken wij dan ook samen met u het ideale profiel van uw nieuwe collega in de rol van salarisadministrateur. Of dit nu een vaste of een interim collega betreft, wij vinden voor u de kandidaat die beschikt over de gewenste kennis, ervaring én persoonlijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Beschikbare Salarisadministrateurs

Salarisadministrateur met SAP kennis

Wendy is een vak volwassen salarisadministrateur met uitgebreide kennis van en recente ervaring met SAP. Wendy is in dienst van InterimWorX o.b.v. een dienstverband van 40 uur per week. Wendy is in bezit van het diploma VPS (Vakopleiding Payroll Services) en heeft diverse vakinhoudelijke cursussen gevolgd (o.a. AFAS en arbeidsrecht). Wendy is bovengemiddeld software minded en is in haar huidige functie verantwoordelijk voor SAP (proces) optimalisatie. Momenteel rondt Wendy haar interim opdracht af. Wendy is per 26 april a.s. beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.