Salarisadministratie

Beschikbare salarisadministrateurs

Zoekt u een ervaren, goed opgeleide salarisadministrateur? Hieronder vindt u een kleine selectie van onze beschikbare payroll-specialisten. Wanneer u graag direct meer informatie wilt over één van de kandidaten in het huidige aanbod, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u dan graag meer over deze kandidaat.

Een salarisadministrateur op maat

Mogelijk vindt u binnen onderstaand aanbod niet de kandidaat die precies past binnen het door u gewenste profiel. Iedere organisatie en salarisadministratie is immers uniek. Graag bespreken wij dan ook samen met u het ideale profiel van uw nieuwe collega in de rol van salarisadministrateur. Of dit nu een vaste of een interim collega betreft, wij vinden voor u de kandidaat die beschikt over de gewenste kennis, ervaring én persoonlijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Beschikbare Salarisadministrateurs

InterimWorX heeft altijd goede (personeels-) en salarisadministrateurs beschikbaar!

Heeft uw organisatie behoefte aan een vaste of interim PSA collega? Over de jaren hebben wij een uniek netwerk opgebouwd, waarbinnen we altijd de best geschikte professional voor u vinden. Een ervaren kracht, die niet alleen de juiste kennis meeneemt, maar ook qua persoon volledig past binnen het team! Vertrouw dan op de kracht van InterimWorX. InterimWorX koppelt al jaren zeer succesvol de beste personeels- en salarisadministratieve professionals aan tevreden, toonaangevende opdrachtgevers. Wij doen dit graag ook voor u daarom schroom niet om ons met uw vraag te benaderen op 010-4774458.