ICT

Beschikbare ICT consultants

Bent u op zoek naar een goed opgeleide ICT consultant die past bij u en uw organisatie? Een ervaren interim specialist, die direct beschikbaar is? InterimWorX heeft altijd een breed aanbod ICT consultants voor u beschikbaar. U kunt ons actuele aanbod professionals meteen online bekijken. Wilt u in contact komen met één van de professionals in het huidige aanbod, neem dan contact met ons op.

 

Samen de beste ICT consultant selecteren

Mogelijk staat de ICT consultant die u zoekt, niet in het overzicht van momenteel beschikbare kandidaten. Iedere organisatie en iedere vacature is immers uniek. Graag bieden wij u onze expertise aan, om samen met u, de ICT consultant te werven die het best bij uw organisatie past. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij laten u graag kennismaken met de best passende beschikbare interim ICT specialist binnen het door u gevraagde ICT-specialisme.

Beschikbare ICT consultants

Carro: Functioneel en Technisch Applicatiebeheerder | Servicedeskmedewerker | TOPdesk Specialist

Carro is een ervaren Functioneel en Technisch Applicatiebeheerder en TOPdeskspecialist. Carro heeft kennis van en ervaring met de methoden BISL, ASL en ITIL en hij heeft gedegen kennis van SQL. Hiernaast heeft hij ruime ervaring als 2e en 3e lijns Servicedeskmedewerker. Fijne, proactieve, loyale en flexibele collega en persoonlijkheid met klantgerichte instelling en humor.

PHP Developer

PvC is goed bekend met het bouwen van API's, enkele PHP talen en Ionic plus wat Java. HBO Informatica achtergrond en te typeren als sympathiek, rustig, communicatief vaardig. PvC komt graag in aanmerking voor interim opdrachten door geheel Nederland.