ICT

ICT Professionals van betekenis

De best passende ICT professionals

Heeft uw organisatie behoefte aan een vaste of interim ICT collega? Een ervaren kracht, die niet alleen de juiste technische bagage meeneemt maar ook qua persoon volledig past binnen het team? Vertrouw dan op de kracht van InterimWorX. InterimWorX koppelt al jaren zeer succesvol de beste ICT professionals aan tevreden, toonaangevende opdrachtgevers. Over de jaren hebben wij een uniek netwerk opgebouwd, waarbinnen we altijd de best geschikte professional voor u vinden.

Voor zowel interim inzet, als voor een vast dienstverband

Of u nu een collega zoekt voor een vast dienstverband of voor een interim opdracht, InterimWorX biedt u de best passende kandidaat. Ons netwerk bestaat niet alleen uit ICT professionals beschikbaar voor een vaste baan: wij kennen ook de juiste interim specialisten die succesvol uw tijdelijke projecten of opdrachten vervullen. Onze werkwijze is persoonlijk, zorgvuldig, transparant en snel.

Thuis in een diversiteit aan branches

InterimWorX is partner voor een diversiteit aan opdrachtgevers binnen zowel profit, non-profit en zorg. Van retail keten, gemeente, financiƫle instelling tot ziekenhuis. Wij kennen dan ook de bijzonderheden van uw branche. Dit geldt ook voor onze ICT professionals. InterimWorX biedt de kandidaat die qua werkervaring en persoonlijkheid precies binnen uw organisatie past.

Vind uw nieuwe ICT collega via InterimWorX

Benieuwd geworden wat InterimWorX voor u kan doen in uw zoektocht naar de juiste ICT specialist? Lees meer over onze werving en selectie en interim dienstverlening binnen ICT. Een actueel aanbod beschikbare ICT consultants vindt u op onze website. Of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met onze kennis van ICT en onze bewezen succesvolle methodes in werving en selectie, helpen we u altijd aan de best geschikte ICT collega.

Vacatures binnen ICT

Ook als u als ICT professional op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kan InterimWorX u van dienst zijn. We zijn altijd op zoek naar ervaren ICT professionals waarmee we ons netwerk kunnen uitbreiden. U kunt de huidige ICT vacatures bekijken op onze website, of direct contact opnemen met onze recruiters. In een persoonlijk gesprek brengen we uw talenten en wensen in kaart. Aansluitend koppelen we u graag aan interessante werkgevers met een passende uitdaging op het gebied van ICT!

InterimWorX

  • is NEN 4400-1 gecertificeerd
  • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
  • voldoet aan de Waadi-check

Pakketkennis van