Salarisadministratie

Specialist in bemiddeling van payroll functies

Dé professional voor uw salarisadministratie

Een nieuwe medewerker vinden voor uw salarisadministratie is zo gemakkelijk nog niet. Een moderne salarisadministratie vraagt om een eigentijdse Salarisadministrateur. Communicatief- en adviesvaardig, met een afdelingsoverschrijdende blik.
InterimWorX is bewezen specialist in de werving van goede, ervaren Salarisadministrateurs. Als één van de marktleiders binnen Nederland, beschikken wij over een groot en krachtig netwerk van payroll specialisten. Wij helpen u graag aan de juiste professional, met de juiste kennis. Snel en zorgvuldig.

Tijdelijke of vaste Payroll-specialisten

Of u nu op zoek bent naar een payroll specialist voor een vast dienstverband of een tijdelijke personele oplossing zoekt bij ziekte of bij een project, wij bieden u de best passende professional. Dagelijks investeren wij in het onderhouden en uitbouwen van ons sterke netwerk van payroll specialisten. Specialisten variërend van medewerker PSA tot manager Payrolling, werkzaam binnen diverse specialismen.

Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

Bij InterimWorX weten we dat het ene bedrijf het andere niet is. Software, branche en niet te vergeten bedrijfscultuur, maken uw organisatie uniek. Daarom besteden we bij de selectie van onze payroll specialisten niet alleen veel aandacht aan het in kaart brengen van kennis en ervaring. Juist ook de persoonlijke kwaliteiten van de kandidaat hebben onze volle aandacht. Zo selecteren wij niet alleen een payroll specialist met kennis van de door u gebruikte salarissoftware en ervaring met salarisadministraties binnen úw sector. Of u nu binnen de zorg, logistiek, retail, telecom of overheid opereert.
Wij bieden u ook een kandidaat met een karakter dat naadloos aansluit bij uw bedrijfscultuur.

Vind de juiste salarisadministrateur met InterimWorX

Bij InterimWorX krijgen we energie van het vinden van de juiste medewerkers voor de juiste opdrachtgevers. Wilt u weten wat InterimWorX voor u kan betekenen bij het vinden van een nieuwe salarisadministrateur? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Bent u op zoek naar een salarisadministrateur voor een dienstverband, dan biedt onze werving en selectie uitkomst. Heeft u behoefte aan tijdelijke expertise of capaciteit op uw payroll afdeling? Kies dan voor onze interim dienstverlening. Of bekijk het aanbod beschikbare salarisadministrateurs direct online. Zit de gezochte payroll-specialist er nu niet tussen? Dan stellen we graag een profiel op met de gewenste competenties en kenmerken van uw ideale kandidaat. En zoeken we iemand die wél perfect aansluit bij uw wensen!

Zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Hebt u ervaring binnen de salarisadministratie, en zoekt u zelf een nieuwe baan of opdracht? Ook dan kunt u bij InterimWorX terecht! InterimWorX bemiddelt voor vaste en interim posities bij een diversiteit aan interessante opdrachtgevers in diverse branches. In werken bij InterimWorX en werken via InterimWorX vindt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden. Onze nieuwste payroll vacatures plaatsen wij altijd op onze site. Daarnaast nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen: in een persoonlijk gesprek brengen we graag uw talenten en wensen in kaart. InterimWorX biedt u graag de volgende stap in uw loopbaan!

InterimWorX

 • is NEN 4400-1 gecertificeerd
 • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
 • voldoet aan de Waadi-check
 • collectieve inschrijving bij het Nirpa (Nederlands Instituut voor de Register Payroll Accounting)

 

 

Pakketkennis van

 • de ADP Pakketten
 • AFAS Profit
 • Beaufort Gemal
 • Peoplesoft
 • SAP HR en SAP Payroll
 • Unit4
 • en meer...