Over InterimWorX

Werken met InterimWorX

De beste match door persoonlijke benadering

Persoonlijk, zorgvuldig, transparant, flexibel en snel. Deze begrippen typeren de dienstverlening van InterimWorX. Deze werkwijze resulteert al meer dan tien jaar in een langdurige en succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers en kandidaten. Een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers is voor ons belangrijk. Wij geloven dat wij de best mogelijke match maken, wanneer wij onze opdrachtgever persoonlijk kennen, de sfeer op de afdeling hebben geproefd en niet alleen de ‘harde’ criteria van de gewenste nieuwe collega kennen, maar vooral ook de ‘zachte’ criteria van de te werven kandidaat. Deze persoonlijke benadering hanteren wij uiteraard ook voor onze kandidaten.

Tevreden opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn heel divers en actief in uiteenlopende branches, variërend van retail, telecom, zorg, fashion, logistiek en overheid. Zij hebben één ding gemeen: wij werken graag en hard voor hen, en zij werken graag samen met ons. Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met de samenwerking met InterimWorX in referenties en testimonials.

Enthousiast over onze aanpak?

Wilt u weten hoe InterimWorX ook úw organisatie van dienst kan zijn bij het vinden van de juiste vaste of interim collega? Lees meer over werving & selectie en detachering binnen onze vakgebieden HRM, ICT, Salarisadministratie en Finance of neem direct contact met ons op.

Binnen deze vier vakgebieden, én op de snijvlakken van deze disciplines, leveren wij organisaties de juiste expert voor een vast of tijdelijk dienstverband. Van junior tot leidinggevend niveau.