Jan van Duren

"Je moet jezelf overbodig weten te maken"

Naam: Jan van Duren
Functie:
Salarisadministrateur bij Yarden in Almere
Gedetacheerd via InterimWorX sinds: November 2009

Zorgen dat het proces controleerbaar is

Jan is ZZP'er en dit is nu zijn tweede opdracht via InterimWorX. Bij Yarden is hij een van de twee salarisadministrateurs en begeleidt hij het hele proces van nieuwe salarisafspraak tot gemuteerde loonstrook.

"De AFAS Profit software zo inrichten dat het voldoet aan de wensen van de HR collega's en hen adviseren over een sluitende inrichting van functies en beloningen dat is wat ik probeer te doen." Jan bestudeert het hele proces en zorgt dat er geen conflicten meer in zitten. Natuurlijk zorgt hij ook dat alles wat wordt ingevoerd automatisch wordt gecontroleerd op de regels die gelden vanuit de verschillende CAO's .

In een organisatie van ruim 900 man zijn niet alle ins en outs in een keer duidelijk. Daarom is het prettig dat de sfeer goed is. Collega's helpen mee en denken mee. Zo kan Jan op een effectieve manier zijn werk doen. Eigenlijk is het doel bij alle werkzaamheden om het salarisadministratieproces beheersbaarder te maken. En goed controleerbaar door de accountant. "Als dat goed is ingericht, ben ik niet meer nodig."

Prettig, zoals je het verwacht

Werken via InterimWorX is heel prettig. Alles wordt goed geregeld. Vooral over de snelheid waarmee de zaken voor elkaar komen is Jan goed te spreken. "Een attent team dat weet waar het om draait."

Of hij ambities heeft voor de toekomst? "Ja," grijnst Jan, "over 5 à 6 jaar vertrek ik met mijn lieve vrouw naar een Zuid-Europees land om daar dicht bij een mooie golfbaan te genieten van het goede leven." Maar voorlopig maakt Jan zich nog even overbodig bij Yarden.