"InterimWorX weet je wensen goed te vertalen"

Naam: Cor Bouwman
Functie: Hoofd financiële en salarisadministratie
Werkt met InterimWorX sinds: 2009

Thuiszorg Rotterdam is een organisatie met ruim 13.000 cliënten en 3.500 medewerkers. Het is hiermee de grootste thuiszorgaanbieder in de stad. De financiële administratie en salarisadministratie worden geleid door Cor Bouwman, een gepassioneerde vijftiger met hart voor de zorg.

"We werken eigenlijk van rapportage naar rapportage. We proberen voortdurend het inzicht in onze prestaties te verbeteren zodat we tijdig kunnen bijsturen." Een dergelijke pro-actieve houding is bittere noodzaak in de zorg, waar steeds verder gesneden wordt. Daarnaast zijn er natuurlijk dagelijks vragen van medewerkers en management.

"Ik zou ze zeker aanbevelen"
Sinds de reorganisatie zijn Cor’s afdelingen sowieso al wat krapper bezet. Toen vervolgens in twee maanden tijd twee collega's een andere uitdaging aangingen en een derde collega zwanger werd, zag hij zich voor een stevige opgave gesteld.

"We hebben bureau's aangetrokken voor werving en selectie. Daarbij merkte ik dat InterimWorX zeer alert en attent reageerde. Ze weten een goede vertaling te maken van je wensen naar een aanbod."

In het afgelopen jaar heeft InterimWorX Thuiszorg Rotterdam meerdere malen aan geschikte kandidaten geholpen. "Een keer ook bleek een kandidaat niet zo goed te zijn als ze had beweerd. Maar die misser hebben de dames van InterimWorX goed hersteld. Mede daardoor heb ik vertrouwen in hun manier van werken. Ja, als collega's me zouden vragen naar een Werving en Selectie bureau, dan zou ik ze zeker aanbevelen.”