Carry Dingeman

"Het is keihard werken, maar het geeft veel voldoening"

Naam: Carry Dingeman
Functie:
Salarisadviseur bij het Servicehuis Personeel (SHP) van de gemeente Amsterdam
In dienst bij InterimWorX sinds: november 2007

Kennis vergroten op de afdeling

Carry co├Ârdineert samen met een andere adviseur het werk van twaalf collega's. Als de salarisadministrateurs vragen hebben fungeert ze als vraagbaak en zodra zij hun taken hebben volbracht dan controleert zij het werk.

Het Servicehuis Personeel bestaat nog niet zo lang en is de centrale afdeling waar alle Personeels- en Salarisadministratie van de gemeente wordt ondergebracht. Na een aantal pilots is de instroom van stadsdelen en diensten begonnen. Een drukke en uitdagende tijd waarin Carry en haar collega's voortdurend werken aan het vergroten van de kennis op de afdeling. Kennis die deels wordt gehaald van de stadsdelen maar ook zelfstandig wordt opgebouwd in het nieuwe Servicehuis.

"We hebben voortdurtend nieuwe inzichten en bespreken heel regelmatig hoe we het werk beter kunnen doen. Momenteel proberen we meer verantwoordelijkheid neer te leggen bij de administrateurs. Hun werk wordt er uitdagender van en wij kunnen als adviseurs dichter bij de klantmanagers gaan staan zodat we hen beter kunnen bedienen."

"Ze doen hun best voor een opdracht die bij je past"

Na een jaar bij een accountantskantoor te hebben gewerkt is dit de tweede opdracht die ze in dienst van InterimWorX doet. Het bevalt erg goed. Ze staan heel dichtbij en je kunt alles met ze bespreken. "Misschien is het wel een voordeel dat ze niet al te groot zijn, want ze kennen je en doen echt hun best om een opdracht te vinden die bij je past."

Op termijn zou Carry wel uit de produktie willen. Doorgroeien naar de rol van klantmanager is een van haar aspiraties. Maar vooralsnog is ze hartstikke tevreden met het huidige werk.
Kan ze het werk wel loslaten in deze drukke periode? Ze lacht. "Ik fiets elke dag 40 minuten naar huis en daar heb ik een man en twee kinderen, dat zorgt voor genoeg afleiding."