Over InterimWorX

Het team

Het team van InterimWorX bestaat uit vaste medewerkers binnen een van de vier vakgebieden of juist op het snijvlak daarvan. Het merendeel werkt op locatie bij klanten.
Een gemotiveerd team van betrokken consultants behartigt de belangen van onze opdrachtgevers. We stellen ze graag aan u voor.


Eline Weeda

Adjunct directeur en senior consultant

Sinds 2007 ben ik met plezier werkzaam binnen InterimWorX. Met mijn achtergrond in Franse Taal en Cultuur en Bedrijf en Organisatie, was de keuze voor de commerciële arbeidbemiddeling niet direct vanzelfsprekend. Het bleek echter wel de juiste keuze. Na een aantal jaren binnen twee internationaal opererende grote bureaus te hebben gewerkt, heb ik bewust voor InterimWorX gekozen. Professioneel, landelijk actief, flexibel en met bovengemiddelde aandacht voor de persoonlijke wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever. Gedurende 4,5 jaar heb ik als Senior Consultant de verantwoordelijkheid genomen voor een aantal van onze opdrachtgevers binnen overheid, zorg en profit sector. Met ingang van 2012 combineer ik deze verantwoordelijkheid met het mede leidinggeven aan InterimWorX.

Ik heb een vraag aan Eline

Tessa Cullens

Office manager

Sinds 2011 maak ik deel uit van het hechte team van InterimWorX. Als Office manager verzet ik achter de schermen het voorbereidend werk. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: van office- en personeelsmanagement, social media management, contractmanagement tot facturatie, wagenparkbeheer en websitebeheer. Het is een ondernemende functie met veel eigen verantwoordelijkheid wat het ook zo leuk maakt!

Ik heb een vraag aan Tessa

Dorris van Duijn

Recruiter

Sinds augustus 2014 versterk ik als Recruiter het InterimWorX team. Door mijn ruime detacheringservaring binnen het vakgebied ICT kan ik vrijwel ieder profiel goed inschatten en hiervoor de beste kandidaten werven en selecteren. Ik vind het een uitdaging om op zoek te gaan naar de beste match en zie lastig invulbare vacatures als een uitdaging. Ik ben het beste in mijn element als ik het gehele recruitmentproces van A tot Z tot een goed resultaat kan brengen.

Ik heb een vraag aan Dorris

Mariska Bodewes-van Es

Accountmanager

In januari 2016 ben ik gestart bij InterimWorX als Accountmanager. Mijn ontvangst binnen het team en met de collega’s die werken in het veld, is zeer warm verlopen. De compactheid van het team in combinatie met de enorme kennis van de markt zorgen voor de professionaliteit van InterimWorX met een sterk bewustzijn voor kwaliteit en met voor elke samenwerkingspartij, zowel kandidaat als opdrachtgever, een persoonlijke benadering. Mijn achtergrond in de arbeidsbemiddeling bij Studentalent en Creyf’s en het accountmanagement bij CleanLease geven een gedegen achtergrond en goede basis voor mijn carrière bij InterimWorX. Echter, het is de mate van deskundigheid, de vakbekwaamheid en de sensitiviteit voor mens en organisatie die het verschil maken in de totstandkoming van succesvolle en langdurige arbeidsrelaties. Met veel plezier ga ik mijn loopbaan bij InterimWorX tegemoet en ben ik graag de connectie tussen vraag en aanbod.

Ik heb een vraag aan Mariska