Over InterimWorX

De beste resources in ICT, Salarisadministratie, Finance en Human Resources

InterimWorX is geen doorsnee personeelsbemiddelaar. Wij geloven in maatwerk en kiezen voor een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten. Face to face met elkaar in gesprek, korte lijnen en open communicatie: we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Door deze persoonlijke benadering, begrijpen wij onze opdrachtgevers en hun personele vraagstukken. Wij kennen de bijzonderheden en de cultuur van een organisatie én kennen de kwaliteiten en persoonseigenschappen van onze kandidaten. Samen komen we tot de beste match!

Onze opdrachtgevers zijn divers en actief in uiteenlopende branches, variërend van retail, telecom, fashion en logistiek tot onderwijs, overheid en zorg. Zij hebben één ding gemeen: wij werken graag en hard voor hen, en zij werken graag samen met InterimWorX.

Nieuwsgierig wat InterimWorX voor u kan betekenen? 

Lees in Werken met InterimWorX hoe wij uw organisatie helpen aan de best passende professional binnen ICT, Salarisadministratie, HRM of Finance. Ook voor kandidaten biedt InterimWorX verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij InterimWorX in dienst zijn, maar ook als zelfstandige via onze organisatie bij onze opdrachtgevers aan de slag. Hiernaast bieden wij vaste banen bij onze opdrachtgevers. Ontdek de volgende stap in je loopbaan in Werken via InterimWorX en Werken bij InterimWorX!

InterimWorX

  • is NEN 4400-1 gecertificeerd
  • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
  • voldoet aan de Waadi-check