Human Resources

Uw partner voor de juiste HR professional

Een HR-professional op maat

Bent u op zoek naar een specialist die uw team kan versterken op het gebied van Human Resources? InterimWorX is al jaren specialist in het bij elkaar brengen van werkgevers en werknemers. De juiste mensen op de juiste plek. In het vakgebied HR hebben we over de jaren gezorgd voor talloze succesvolle matches tussen vakkundige professionals en interessante werkgevers.

Tijdelijk of vast dienstverband

Zoekt u een HR-specialist op tijdelijke of op vaste basis? Het netwerk van InterimWorX bereikt interimmers, zelfstandigen (zzp’ers) en kandidaten of HR-specialisten die op zoek zijn naar een vaste functie op het gebied van HR. Daarmee zijn alle soorten dienstverbanden mogelijk. Wij stemmen de kandidaten af op uw personele wens.

Aandacht voor de wensen van uw organisatie

Bij InterimWorX begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Zeker als het gaat om HR-vraagstukken, is de keuze van een professional met ervaring in uw branche van meerwaarde. Daarom bereikt ons netwerk niet alleen het zakenleven, maar zijn wij ook thuis in sectoren als zorg, ziekenhuis en welzijn, overheid en non-profit. Naast kennis en ervaring is persoonlijkheid bij ons één van de belangrijkste selectiecriteria. Wij selecteren alleen kandidaten die qua karakter precies aansluiten bij uw bedrijfscultuur. U kiest altijd voor een HR-professional die binnen uw bedrijf past. En dát werkt!

Een HR-professional vinden via InterimWorX?

Bent u benieuwd geworden wat InterimWorX voor u als bedrijf kan doen? Op onze website treft u altijd een actueel aanbod beschikbare HR-professionals of specialisten aan. Ziet u niet direct een kandidaat die aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met onze recruiters. Met onze kennis van HR en onze bewezen succesvolle methodes in werving en selectie helpen we u altijd aan een geschikte HR-specialist.

Zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR?

Ook als u als HR-professional op zoek bent naar een uitdagende functie, kan InterimWorX u van dienst zijn. Bekijk onze HR-vacatures of neem contact op met onze medewerkers: wij brengen u graag in contact met interessante opdrachtgevers in diverse branches. In een persoonlijk gesprek brengen we graag uw talenten in kaart en zorgen we voor een aansluitende baan of opdracht.

InterimWorX

  • is NEN 4400-1 gecertificeerd
  • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
  • voldoet aan de Waadi-check