Finance

Interim Finance professional

De juiste kennis op het juiste moment. Bij InterimWorX huurt u op tijdelijke basis ervaren en goed opgeleide interim Finance professionals in. Bijvoorbeeld in geval van een project, bij ziekte of totdat een vaste Finance medewerker is geworven. InterimWorX levert u de best passende interim Finance consultant. Snel en zorgvuldig.

Ervaren interim Financials binnen accounting, controlling en financieel management

InterimWorX heeft ervaren interim Finance professionals in dienst en beschikt daarnaast over een groot netwerk van bewezen zelfstandige Finance specialisten. Zij ontzorgen u op de gebieden Financiële Administratie, Planning & Control, Verslaglegging & Analyse en Financieel Management. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Dagelijks zijn onze interim Finance consultants werkzaam als onder andere crediteuren medewerker, debiteuren beheerder, AO/IC-specialist, Financial Controller, Business Controller, Business Analist, BTW-specialist of Finance manager bij onze opdrachtgevers. Binnen de profit sector, zorg en overheid. Hier leest u met welke interim Finance specialisten wij u van dienst kunnen zijn.

Actuele kennis van alle financiële software

Of u nu een expert zoekt met kennis van SAP, SAP FiCo, AFAS, Exact, MS Dynamics, AccountView, of andere financiële software, InterimWorX biedt u de juiste interim financial. Voor een volledig overzicht van onze kennisgebieden, kijkt u op Kennis van Finance.

Daarom kiest u voor de interim Finance consultants van InterimWorX

Snelle werkwijze
Dankzij onze grote actuele database van interim Finance professionals, kennen wij de door u gewenste medewerker vaak al vóórdat u ons belt. Bovendien zijn onze lijnen kort en schakelen wij snel. U verliest geen tijd en kunt vrijwel direct beschikken over een interim Finance medewerker die volledig past binnen het door u gevraagde profiel.

Kennis van zaken
Ons stabiele team bundelt jarenlange expertise in de bemiddeling van interim Finance posities. Wij begrijpen uw business en hebben bovendien uitstekende kennis van de kandidatenmarkt.

Persoonlijke benadering
Graag willen wij exáct weten welke interim Finance professional u zoekt. Wij hechten hierbij waarde aan zowel ‘harde’ als ‘zachte’ criteria. Een succesvolle match hangt immers niet alleen af van kennis en ervaring. Juist de persoonlijkheid van een kandidaat bepaalt vrijwel altijd of deze persoon past binnen uw organisatie. Wij leren onze opdrachtgevers dan ook graag kennen. Deze persoonlijke benadering hanteren wij ook voor onze kandidaten. Wij bemiddelen dan ook uitsluitend interim Finance consultants die wij persoonlijk kennen.

Flexibele interim specialisten

Onze interim Finance specialisten zijn werkzaam in projecten en opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers en vallen op door hun actuele vakkennis, aanpassingsvermogen en zelfredzaamheid. Het zijn flexibele specialisten met ervaring en kennis van diverse branches. Deze flexibiliteit geldt ook voor onze interne organisatie.

Permanente opleiding en begeleiding

Onze interim financials houden hun vakkennis altijd actueel. Wij investeren in hun opleidingen en trainingen, stemmen deze wanneer mogelijk ook graag met ú af en begeleiden onze interim Finance specialisten gedurende de opdracht middels fieldmanagement.

Risico’s onder controle

InterimWorX beheerst voor u de aansprakelijkheid volgens de wet ketenaansprakelijkheid. Bovendien is InterimWorX NEN-gecertificeerd en voldoet ons bedrijf aan de WAADI-check.

Landelijk actief

Dankzij ons landelijke netwerk, vinden wij altijd een interim financial bij u in de buurt.

Zoekt u een Finance collega voor een vaste vacature binnen uw organisatie, kies dan voor onze oplossingen voor werving en selectie. InterimWorX werft de best passende collega voor uw Finance afdeling. Lees meer over werving en selectie van Finance professionals en overtuig uzelf van onze meerwaarde in uw wervingprocedure.

InterimWorX

  • is NEN 4400-1 gecertificeerd
  • staat geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid)
  • voldoet aan de Waadi-check