Alle vacatures

.NET developer (interim)

Datum geplaatst: 8 juni 2015
Standplaats: West-Brabant

Voor onze opdrachtgever in de regio West-Brabant werven wij een .NET Developer (interim).

Onze opdrachtgever is een toonaangevende wereldspeler. In verband met een nieuw project is er op korte termijn ruimte voor een ervaren interim .NET Developer.

Functie inhoud

Binnen een beknopt projectteam bestaande uit meerdere ervaren Microsoft .NET developers ben je verantwoordelijk voor de bouw van een compleet nieuwe webapplicatie. Het betreft een order management systeem, welke geintegreerd wordt in een complexe infrastructuur, met koppelingen met het bestaande e-commerce platform en diverse andere applicaties.

Opdrachtgever vraagt

Je bent een ervaren en HBO opgeleide ontwikkelaar en hebt ruime ervaring met de bouw van sterk vergelijkbare webapplicaties, ervaring met order management systemen is een pre. Je kunt meters maken in de productie, maar bent ook ervaren genoeg om mee te denken en bent tevens kritisch en adviesvaardig wat betreft input.
Je bent bekend met het merendeel van de volgende talen, technieken en methodieken:
- C#
- Azure Service Bus (is een absolute pre)
- NServiceBus
- Javascript (AngularJS)
- ASP.NET MVC
- WebApi
- Visual Studio 2013
- SQL Server
- SCRUM
- Unit testing

De werklocatie betreft West-Brabant (3 tot 4 dagen) en Amsterdam (1 tot 2 dagen).

Opdrachtgever biedt

Een interim opdracht vanaf eind juni binnen een toonaangevende organisatie, voor de duur van minimaal 3 maanden, met optie op verlenging.

Bent u geinteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw CV, motivatie, beschikbaarheid en indicatie uurtarief via onderstaande solliciteer button. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Eline Weeda, bereikbaar op 010 477 44 58. Referentie 0150078.