Alle vacatures

Microsoft SQL DBA

Datum geplaatst: 9 januari 2018
Standplaats: Omgeving Rotterdam

Onze opdrachtgever is een grote toonaangevende speler in het toerisme, actief binnen meerdere Europese landen met een aantal bekende merken. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Rotterdam. De IT organisatie is één van de belangrijkste bedrijfsonderdelen en volledig Microsoft georiënteerd. Een team van specialisten op infrastructuur, applicatiebeheer, applicatie- en webdevelopment en Business Intelligence, is werkzaam op het hoofdkantoor in regio Rotterdam en in het IT team in het buitenland. Het bedrijf is innovatief en continue bezig met nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied. Te denken valt aan het ontwikkelen van een nieuwe platform en het inrichten van een Azure omgeving.

Functie inhoud

Binnen de functie van Microsoft SQL DBA ben je verantwoordelijk voor het monitoren en bewaken van IT systemen, applicaties en bedrijfsprocessen. Jij bent de expert binnen het team gericht op de SQL omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en uitvoeren van het release management proces en wijzigingen in de infrastructuur (SQL). Je participeert in projecten en zorgt voor het opstellen en onderhouden van IT documentatie ten behoeve van de organisatie.

Opdrachtgever vraagt

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent gemotiveerd om je MCSE certificering te behalen. Daarnaast heb je ruime ervaring met het beheren van SQL databases (2012, 2014 en 2016) binnen een grote Enterprise omgeving.

Verder ben je communicatief vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je hebt een proactieve en positieve werkhouding. Je leert snel en weet deskundig oplossingen te realiseren voor complexe problemen. Verder ben je in bezit van Rijbewijs B en bereid tot meedraaien in de on-call diensten. Verder ben je bereid om incidenteel te reizen naar het buitenland.

Opdrachtgever biedt

Je treedt in dienst bij onze opdrachtgever en komt te werken in een vooruitstrevende, groeiende en moderne organisatie waarin ICT een belangrijke rol speelt. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met een marktconform salaris, ADV dagen en een interessante kortingsregeling voor personeel. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

Bent u geinteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw CV, motivatie en beschikbaarheid via recruitment@interimworx.nl, onder vermelding van referentienummer O170055. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Anouk Six bereikbaar op 010 - 477 44 58.