Alle vacatures

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Datum geplaatst: 9 mei 2018
Standplaats: regio Rotterdam

Onze opdrachtgever is een logistieke speler binnen de FMCG branche en gericht op vers- en koelvries producten. De organisatie is actief vanuit verschillende locaties in Nederland en volop in ontwikkeling. Binnen deze dynamische organisatie staan ruim 300 medewerkers dagelijks garant voor het bewaken van de gewenste kwaliteit en klanttevredenheid. De eindproducten komen terecht bij zowel de Europese retailers als grote industriële exportklanten wereldwijd. Ter uitbreiding van de afdeling HR zoekt de organisatie een Medewerker Personeels- en Salarisadministratie.

Functie inhoud

Het HR team bestaat uit de HR Manager Nederland, een HR Projectmanager en de HR Assistent. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Het gaat om 300 maandelijkse verloningen, waarbij de daadwerkelijke verloning is uitbesteed aan een externe partij. Deze uitbesteding kan met de komst van een salarisadministrateur wellicht anders worden ingericht. Je zorgt voor het aanleveren, muteren en controleren van gegevens met betrekking tot de salarissen, zodat betalingen op tijd plaatsvinden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen en managen van de maandelijkse salarisuitbetalingen. Gebaande paden ontbreken, waardoor voor jou de weg vrij is om zelf structuur aan te brengen in de personeels- en salarisadministratie. De locatie waar je komt te werken is in overleg en mede afhankelijk van jouw woonplaats.

Opdrachtgever vraagt

• Je hebt een salarisadministratieve achtergrond en mbo+ werk- en denkniveau door opleiding en/of werkervaring;
• Je hebt circa 3 jaar ervaring als Salarisadministrateur;
• Je bent in het bezit van een PDL en hebt bij voorkeur ervaring met salarisverwerkingssystemen;
• Je bent stressbestendig, analytisch en gestructureerd;
• Daarnaast ben je communicatief vaardig, toegankelijk en heb je een servicegerichte instelling;
• Door middel van zelfstudie blijf je continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving).

Opdrachtgever biedt

De organisatie biedt je een veelzijdige, vaste baan binnen een team dat de kwaliteit van het werk naar een hoger niveau wil tillen. Binnen de organisatie staan een aantal interessante projecten op de planning, waarin jij een rol zal kunnen spelen. Er wordt een marktconform salaris en een goede pensioenregeling geboden.

Bent u geinteresseerd?

Wij ontvangen graag jouw recente CV voorzien van motivatie via recruitment@interimworx.nl, o.v.v. referentienummer O180044. Voor meer informatie over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Mariska Bodewes en/of Carmen Clarijs via telefoonnummer 010-4774458.