Alle vacatures

HR Advisor (interim)

Datum geplaatst: 17 mei 2018
Standplaats: Den Haag

Onze opdrachtgever is een bekende commerciële speler, met meerdere labels met klinkende namen. In Nederland telt de organisatie ruim 2.000 medewerkers, wereldwijd een veelvoud hiervan. Het HR department is volop in ontwikkeling en bestaat o.a. uit HR Advisors en HR Businesspartners, ondersteund door het HR Support team. De organisatie biedt een veelzijdige opdracht voor een enthousiaste (interim) HR Adviseur, per direct voor (tenminste) 6 maanden.

Functie inhoud

Ben jij een HR Professional die zich snel aanpast in een nieuwe omgeving? Ben je mobiel genoeg om eens per week naar twee locaties buiten de Randstad te rijden en geef je graag op een zelfstandige en enthousiaste manier invulling aan een operationele HR advies rol? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou binnen een professioneel HR team met standplaats Den Haag!

Onze opdrachtgever is een bekende commerciële speler, met meerdere labels met klinkende namen. In Nederland telt de organisatie ruim 2.000 medewerkers, wereldwijd een veelvoud hiervan.
Het HR department is volop in ontwikkeling en bestaat o.a. uit HR Advisors en HR Businesspartners, ondersteund door het HR Support team. De organisatie biedt een veelzijdige opdracht voor een enthousiaste (interim) HR Adviseur, per direct voor (tenminste) 6 maanden.

Opdrachtgever vraagt

Je hebt een open persoonlijkheid en gaat graag resultaatgericht aan de slag. Je bent energiek, staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig allround adviseren.
Hiernaast beschik je over:
- afgeronde studie in de richting HR of aanverwant en hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
- minimaal 5 jaar ervaring als HR Officer en/of enkele jaren ervaring in een Adviseurs rol;
- je kunt HR rapportages lezen interpreteren;
- je heb ervaring met verzuimprocedures;
- je past je gemakkelijk aan in een continue veranderende omgeving.

Opdrachtgever biedt

Een veelzijdige opdracht voor de duur van tenminste 6 maanden voor 32 of 40 uur per week, met een start per uiterlijk 1 juni 2018. Je komt voor de duur van het project op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst in dienst van InterimWorX of bent werkzaam als zelfstandige. Je standplaats is Den Haag, hiernaast ben je 1 dag per week op locatie in Noord-Brabant en 1 dag per week in het Oosten werkzaam (wij bieden tegemoetkoming in reistijd).

Bent u geinteresseerd?

Heb je interesse in deze opdracht en/of wil je graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met Eline Weeda of Dorris van Duijn, bereikbaar op 010-477 44 58. Direct solliciteren kan ook. Stuur je CV en motivatie naar recruitment@interimworx.nl o.v.v. referentienummer O180049 of solliciteer rechtstreeks via onze website.