Alle vacatures

Salarisadministrateur

Datum geplaatst: 14 maart 2018
Standplaats: Rotterdam

Wil je geen dag hetzelfde werk? Uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers? En zijn de woorden afwisseling, dynamiek, communicatie en groei steekwoorden die ook bij jou persoonlijk passen? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe collega! InterimWorX breidt haar detacheringstak uit en biedt een uitdaging voor enthousiaste Salarisadministrateurs op verschillende niveaus.

Functie inhoud

Je komt te werken als Salarisadministrateur binnen ons team en wordt gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Opdrachtgevers met mooie namen in allerlei branches. Als ervaren Administrateur met PDL en/of VPS gaan wij ervan uit dat je het klappen van de zweep van het payroll vak kent. Voor de zekerheid sommen wij een paar taken op: het voeren van de volledige salarisadministratie, het geven van advies op basis van jouw altijd up-to-date vakinhoudelijke kennis, procesoptimalisatie, digitaliseren en optimaliseren van software-inrichting of het opstellen van managementrapportages.
De functie van Salarisadministrateur heeft veel te bieden, maar vraagt ook iets van je!

Opdrachtgever vraagt

Maar…..wat vragen wij dan?
Ten eerste een gezonde dosis energie, positiviteit en flexibiliteit. En uiteraard dat je alle ins en outs kent van jouw vak als Salarisadministrateur. Dit doe je onder andere door jezelf te ontwikkelen middels het volgen van workshops en het lezen van vakliteratuur. Een kandidaat met circa 3 tot 5 jaar ervaring en brede pakketkennis (van o.a. AFAS, RAET en ADP) is absoluut een aanvulling voor ons team. Om bij onze interessante opdrachtgevers te kunnen komen, ben je in bezit van een rijbewijs en reisbereid.

Opdrachtgever biedt

Altijd afwisselende collega’s bij afwisselende opdrachtgevers; soms werk je met een heel team vakgenoten bij een toonaangevend bedrijf in de reis- of fashion wereld, soms werk je bijna solo bij een groeiende start-up of bij een partij in de zorg die wil verzakelijken; het is in ieder geval altijd anders. Naast al deze collega’s die je ontmoet bij jouw opdrachtgevers, maak je deel uit van het InterimWorX team van Salarisadministrateurs. Samen deel je kennis en volg je permanente educatie op het gebied van payroll. Tenslotte word je in jouw opdrachten begeleid door het InterimWorX kantoor team van Accountmanagers en Recruiters, die er samen met jou voor zorgen dat je voorzien bent van alle tools om succesvol in een opdracht te zijn. Je krijgt een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, een mobiliteitsbudget met de mogelijkheid voor een leaseauto en een gedegen pensioen.

Bent u geinteresseerd?

Ga je ons bellen, mailen of face-timen? Of gaan we elkaar nog “ouderwets” ontmoeten en een kop koffie drinken op ons moderne kantoor met uitzicht op het nieuwe Rotterdam Centraal Station?

Neem contact op met Dorris van Duijn, Recruiter binnen InterimWorX! Dorris is bereikbaar op 010 477 44 58 of 06 131 446 45, via e-mail dorris.van.duijn@interimworx.nl en uiteraard te vinden op LinkedIn https://www.linkedin.com/in/dorrisvanduijn.

En, mocht je nog niet aan alle voorwaarden voldoen, maar wil je het vak van Salarisadmistrateur wel graag leren, neem dan ook gerust contact met ons op!